Pension La Noblesse Bucuresti

Amplasata in zona de nord a Bucurestiului, intre Aeroportul International Otopeni si Complexul Expozitional Romexpo, pensiunea La Noblesse ofera o gama larga de servicii destinate oamenilor de afaceri, dar si celor ce se afla in tranzit prin Bucuresti. Cei interesati sa viziteze magazinele de specialitate gen Mobexpert, Ikea, Baneasa Shopping Center, ori cei interesati de serviciile medicale specializate ale clinicii regina maria, pot ajunge la acestea in cateva minute, mergand pe jos. Tot foarte aproape sunt Academia de Politie, Gradina Zoologica, dar si Ambasada S.U.A..

Camere de lux


Pensiunea dispune de patru camere si o suita, dotate cu cazi sau dusuri cu hidromasaj, aer conditionat, balcon, TV prin cablu, DVD player, telefon in camera si un minibar. Va punem la dispozitie o terasa cu gradina si o sala de mese unde se poate lua micul dejun.

Twin Standard

Bucurati-va de ambianta eleganta a camerelor Twin Standard de la Pensiunea La Noblesse. Camerele Twin Standard sunt pentru doua persoane, cu paturi separate sau duble si sunt dotate cu: baie proprie, aer conditionat, TV prin cablu, un DVD player si minibar in camera.

Suita De Lux

Suita DeLux este o camera spatioasa ce are doua camere separate (un dormitor si un living room) si sunt dotate cu aer conditionat, WI-FI, TV prin cablu, DVD player, un telefon in camera si un minibar. De asemenea, aceasta camera are si un balcon unde se poate fuma.
Micul dejun este servit in fiecare dimineata in sala de mesa a pensiunii. La cateva minute de mers pe jos de clădirea La Noblesse se afla mai multe restaurante si cafenele.

O pensiune prietenoasa
  O pensiune prietenoasa

  Alexandra, 11 septembrie 2019

  Pensiunea este intr-o locatie foarte buna, personalul de nota 10. Desi am stat doar o noapte la aceasta pensiune pot sa spun ca a fost mai mult decat ne-am asteptat. Camera a fost curata la fel si baia, micul dejun delicios. Recomand cu incredere aceasta pensiune, servicile sunt de calitate. Raportul calitate-pret este bun.

  Fantastic hosts!
   Fantastic hosts!

   Anonim, 30 iunie 2020

   This location is a perfect place to stay for a relaxing weekend or for a romantic getaway. Spacious well furnished accommodation, delicious dinner, safe lift to the airport at 3 am, absolutely wonderful hosts! Very convenient for the airport, been there before and will go again. Highly recommended!

   Great Stay!
    Great Stay!

    Misti, 28 aprilie 2021

    The owner is very kind. We checked in late but he was ready for us. We had to leave very early in the morning to catch a flight but he made us sandwiches to take with us and took us to the airport, the best customer service around.Nice place! Definitely I recommend this place.

    Doresti o cazare in Bucuresti?